Információ

Az INTERMEDICONS KFT. a JUST-BE italok kizárólagos magyarországi forgalmazója!

 

Általános Szerződéses Feltételek

Bevezetés

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) a http://just-be.hu honlapon keresztül történő vásárlókra (továbbiakban: Vevő), másrészről az Intermedicons Kft-re (továbbiakban: Eladó) vonatkoznak. Minden rendelésre a leadásának időpontjában érvényben lévő ÁSZF érvényesek. A rendelés leadásával a Vevő az itt elolvasott feltételeket feltétel nélkül elfogadja. A Vevő tudomásul veszi, hogy a http://www.just-be.hu portálon keresztül, illetve e-mailen leadott megrendelés következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között adás-vételi, illetve szállítási szerződés jön létre.

1. Megrendelés

Két rendelési forma áll a Vevő rendelkezésére:

- interneten keresztül a http://www.just-be.hu honlapon, éjjel-nappal a hét minden napján.

- e-mailen keresztül: info@just-be.hu

Webáruházunkban leadott rendelésekről automatikus visszaigazolást küld a rendszer, ha nem kapott ilyet, akkor a rendelés nem sikerült. A rendelés módjától függetlenül (e-mail) a webáruházban megadott vásárlási feltételek az érvényesek.

2. Termékinformáció

Az Intermedicons Kft. honlapján a gyártó által adott adatok és termékleírások, illetve a termékről készült fényképek kerültek feltüntetésre.

3. Árak, fizetési módok

A honlapon megadott eladási árak magyar Forintban vannak megadva és tartalmazzák az általános forgalmi adót és az egyéb közterheket. A feltüntetett árak szállítási költség nélkül értendőek. A termékeink szállítási költségei a Vevőt terhelik és az áru átvételekor fizetendők.

Számlázáskor mindig azt az árat vesszük figyelembe, amely a megrendelés pillanatában a honlapunkon szerepel.

Áruházunkban előre történő átutalásos fizetésre, vagy személyes átvétel esetén átvételkor töténő készpénzes fizetésre van lehetőség. Elő átutalás esetén kérjük a megrendelésen szereplő megrendelői nevet írják a közleménybe.

Bankszámlaszámunk: CIB Bank: 10700457-68418445-51100005

4. Rendelkezésre állás

Megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük. Ha az Ön által megrendelt áru a raktárkészletünkben nem áll rendelkezésre, akkor e-mailben értesítjük, hogy milyen határidővel tudjuk a kiszállítást teljesíteni.

Ha több árut rendel, és közöttük vannak olyan termékek, melyek ideglegesen nem állnak rendelkezésre raktárkészletünkön, akkor kérésre kiszállítjuk a rendelkezésre álló árukat, és a hiányzó termékeket azok beérkezése után teljesítjük.

5. Szállítás, áruátvétel

A szállítás arra a címre történik, amely a rendelésnél megadásra került.

Szállítási idő: a termékeket megrendeléstől számított 1-5 napon belül tudjuk kiszállítani a megadott címre, ha az raktáron van. 

Szállítás módja: GLS futárszolgálat

Szállítási díjak:

Előre történő utalással postai csomgküldés esetén (egynapos kézhezvétel):

1 kg - 10 kg-ig 1.100,- Ft

10 kg - 20kg-ig 1.500.-Ft 

Postai utánvét esetén átvételkor készpénzes fizetéssel (egynapos kézhezvétel):

1 kg - 10 kg-ig 1.200.-Ft

10 kg - 20 kg-ig 1.600.-Ft

Az Árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Az ország egyéb területeire történő szállítás esetén a megrendelés visszaigazoló e-mail-ban tudunk tájékoztatást adni a szállítási díjról.

A szállítási díj az áru átvételekor fizetendő!

Személyes átvételre a Budapest XIII.kerület, Hajdú utca 42-44.fsz 4 szám alatt van lehetőség előzetes időpont egyeztetés mellett. Minden esetben telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk a vásárlót, hogy mikortól vehető át a termék a fenti irodánkban. Raktáron lévő termék esetén 1-3 munkanapon belül, egyéb esetben 5-10 napon belül átvehetők a termékek.

Az átvétel után kérjük, hogy a lehető leghamarabb ellenőrizzék a csomag tartalmát, és ha sérülést tapasztalnak, azt 3 munkanapon belül kérjük írásban jelezzék az info@just-be.hu e-mail címen. A fenti határidő után ilyen jellegű reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A sérült terméket és csomagolását meg kell őrizni, annak szemléjét lehetővé kell tenni.

Cégünk nem tud felelősséget vállalni a szállítás során történt, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél által vagy a Vevő által vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért.


6. Csomagolás

Amennyiben külsérelmi nyomokat lát átvételkor a csomagoláson, úgy vetessen fel a kézbesítővel jegyzőkönyvet erről az esetről, amelynek egy példánya Önnél marad és egy példány a kézbesítőnél. A csomag kibontása után észlelt sérüléseket 3 munkanapon belül írásban kell ügyfélszolgálatunkra benyújtani ez idő után a szállító kártérítése nem jótáll a sérülésekért.

7. Személyes adatok védelme

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz, a garanciához, jótállási szerződéshez. Nélkülük a rendelés visszavonható és érvénytelennek minősül. A honlap használatával a Vevő teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek.

Az Intermedicons Kft. nem adja át harmadik fél részére a személyes adatokat, kivéve az szerződéses alvállalkozója (pl. futárszolgálat stb.) részére a szállítás teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges adatokat, továbbá amennyiben ezt törvény vagy a hatóság kötelezővé teszi.

Intermedicons Kft. az érdeklődőknek promóciós e-maileket küld, melyben újdonságokról, kiárusításokról, illetve hasznos információkról értesíti vásárlóit. Az Intermedicons Kft. az egyedüli jogosult a Vevőre vonatkozó információknak a kezelésére.

8. A felelőség korlátozása

Az Intermedicons Kft. semmilyen módon nem felelős az interneten keresztül küldött és/vagy fogadott bármilyen adat elvesztése, bármely programban vagy az internetes hálózatban bekövetkezett működési vagy egyéb hiba, mely megakadályozza/korlátozza az Intermedicons Kft webáruházának a működését, illetve a vásárlást, bármilyen okból is következett be.

Az Intermedicons Kft. szabadon megváltoztathatja a termékek árát, szállítási költségeket és határidőt. A változás az Intermedicons Kft. honlapján történt megjelenés időpontjától lép életbe. Az Intermedicons Kft. bármikor módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait értesítés és bárminemű kötelezettség nélkül. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható az Intermedicons Kft. honlapján.

Az oldalra csak 18 éven felüliek léphetnek be.
Elmúltam 18, belépek
Nem múltam el 18 éves